Zin in barbecue? Probeer er eens dit groentengerecht bij, het hoeft niet altijd een frisse salade te zijn!

Recept Afdrukken
Geroosterde groenten met salsa verde
Maaltijd Bijgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 porties salsa verde met peterselie
  • 3 courgettes in schuine plakken gesneden
  • 2 rode paprika's in vier gesneden, zaadlijsten verwijderd
  • 1 grote zoete aardappelen geschild, in schijfjes van 0,5 cm gesneden
  • 12 groene asperges
  • 2 rode ajuinen in dunne plakjes gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout
Maaltijd Bijgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 porties salsa verde met peterselie
  • 3 courgettes in schuine plakken gesneden
  • 2 rode paprika's in vier gesneden, zaadlijsten verwijderd
  • 1 grote zoete aardappelen geschild, in schijfjes van 0,5 cm gesneden
  • 12 groene asperges
  • 2 rode ajuinen in dunne plakjes gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout
Instructies
  1. Bestrijk de groenten met wat olijfolie en kruidt met peper en zout
  2. Rooster de groenten in een grillpan op een middelhoog vuur.
  3. Draai ze regelmatig om tot ze beetgaar zijn en wat aangebakken zijn Uien: 18 tot 20 minuten, Paprika’s: 10 min, asperges en courgettes: 8 minuten
  4. Leg de groenten op een serveerschaal en sprenkel er salsa verde over

Oprichter van Paleo.be / Gezondheidscoach / Bourgondiër in hart en nieren / Zot van hele dikke boeken, mijn lief Gerrit en champignons.