Heb jij al eens je eigen chips gemaakt? Leuk om met de kinderen te doen!

Recept Afdrukken
Groentenchips
Maaltijd Hapje, Tussendoortje
Porties
porties
Ingrediënten
Maaltijd Hapje, Tussendoortje
Porties
porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Schil de groenten.
  2. Snij met behulp van de mandoline de groenten in dunne plakjes. (let op voor je vingers ;-))
  3. Verhit kokosolie in een grote wokpan en bak de groentenchips in porties krokant.
  4. Laat de chips goed uitlekken.
  5. Serveer met een lekker dipsausje.
Notities

Als de chips na het frituren in het midden nog iets te zacht zijn, dan kan je ze in een voorverwarmde oven (90°C) nog even verder laten drogen zodat ze helemaal krokant zijn. Hou de oven dan wel goed in de gaten en schud de chips regelmatig eens dooreen, de grens tussen lekker krokant en verbrand is dun!


Oprichter van Paleo.be / Gezondheidscoach / Bourgondiër in hart en nieren / Zot van hele dikke boeken, mijn lief Gerrit en champignons.