Maak jij weleens je eigen ijs? Je hoeft er echt geen ijsmachine voor te hebben (al is dat wel handig), het kan ook gewoon zoals in dit recept.

Recept Afdrukken
Ijsje
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 3 el pecannoten
  • 150 g cashewnoten
  • 420 ml kokosmelk
  • 140 ml kokosroom
  • 60 ml honing
  • 2 tl kurkuma
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/4 tl kardemom
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 3 el pecannoten
  • 150 g cashewnoten
  • 420 ml kokosmelk
  • 140 ml kokosroom
  • 60 ml honing
  • 2 tl kurkuma
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/4 tl kardemom
Instructies
  1. Week de cashewnoten in een kom water voor de ganse nacht.
  2. Bekleed een braadslee met bakpapier (moet over de rand komen) en plaats deze in het vriesvak.
  3. Giet de cashewnoten af en doe ze in de blender met de andere ingrediënten.
  4. Mix tot je een gladde massa hebt.
  5. Doe het mengsel in de koude braadslee.
  6. Plaats in de diepvries voor een nacht.
Notities

Serveer met een lekkere portie fruitsla.


Oprichter van Paleo.be / Gezondheidscoach / Bourgondiër in hart en nieren / Zot van hele dikke boeken, mijn lief Gerrit en champignons.