Samen werken aan jouw gezondheid, dat is Paleo Gusto. De ledenwebsite is er voor jou wanneer jij hulp nodig hebt – of je nu informatie zoekt, handige tips, motivatie of lekkere recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is paleo?

Paleo is een levensstijl – géén tijdelijk dieet.

We kiezen ervoor om volwaardige, natuurlijke voeding te eten die écht voedt (en niet enkel vult). Dat wil zeggen: véél groenten, vlees, vis, eieren, fruit, noten en zaden. Bewerkte voeding en lege calorieën vermijden we zoveel mogelijk.

Daarnaast werken we ook aan de andere dingen die onze gezondheid beïnvloeden, denk aan stress, slaap, beweging en sport, …

Lees meer »

Hoe begin je eraan?

Paleo Personaliseren

Paleo Lifestyle

“Ik slaap beter, mijn darmen zijn rustiger en mijn huid voelt beter. Na 30 dagen ben ik al 5 kg kwijt, overal zijn er cm af en er zijn nog zo veel lekkere recepten om uit te proberen!”

– An T.

Hey! Ik ben Elke

Ik ben de oprichter van Paleo.be en Gezondheidscoach voor échte bourgondiërs. Ik help levensgenieters om gezonder te worden, terwijl ze ook lekker blijven eten, zonder ooit honger te hebben natuurlijk.

Lees meer »

Project30

30 dagen strikt Paleo: een reset die je gezondheid boost waardoor je gaat stralen en afslanken steeds makkelijker wordt. Mét kant-en-klare weekmenu’s zodat je elke dag lekker kan eten. Hapklare info via de dagelijkse mailtjes.

Lees meer »

Recepten

Paleo ingewikkeld? Helemaal niet! Met onze eenvoudige Vlaamse recepten kan ook de beginnende kok aan de slag. Hier vind je recepten voor elk moment van de dag!

Lees meer »