Knolseldersoep

Knolseldersoep

Knolseldersoep - - olijfolie, ajuin (fijngehakt), knoflook (fijngehakt), knolselder (geschild, in blokjes, plus wat extra om te garneren), groentebouillon, peterselie (fijngehakt), peper en zout, , Verhit een scheutje olijfolie in een grote...

Lees meer
Bourgondisch stoofpotje

Bourgondisch stoofpotje

Bourgondisch stoofpotje - - spruitjes ((rund, hert, everzwijn)), champignon (gehalveerd), wortel (in schijfjes), ajuin (in ringen), knoflook, rode wijn, runderbouillon, ghee, tapioca ((of arrowroot)), tomatenpuree, peterselie, laurier, tijm,...

Lees meer

Hey! Ik ben Elke

Ik ben de oprichter van Paleo.be en Gezondheids- coach voor échte bourgondiërs. Ik help levensgenieters om gezonder te worden, terwijl ze ook lekker blijven eten, zonder ooit honger te hebben natuurlijk.

Lees meer »