Handig om als backup in de diepvries te hebben, of om mee te nemen in de lunchbox!

Recept Afdrukken
Cashewbrood
Maaltijd Basisrecept
Porties
brood
Ingrediënten
Maaltijd Basisrecept
Porties
brood
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Meng alle ingrediënten in een keukenrobot tot je een glad mengsel hebt.
  3. Vet je bakvorm in met ghee of bekleed met bakpapier.
  4. Giet je deeg in de bakvorm en bak ongeveer 60 minuten in de oven. Controleer de gaarheid met een mesje of een breinaald.
  5. Laat na het bakken nog minstens een halfuur rusten in de vorm. Laat het volledig afkoelen voor je een sneetje opeet.
  6. Je kan het brood nog een vijftal dagen bewaren in de koelkast, of de losse sneetjes invriezen tussen velletjes bakpapier.
Notities

Tip: rooster de sneetjes in een broodrooster als je ze wil gebruiken als aperitieftoastjes