E-coaching: eenmalig advies via e-mail

Heb je nood aan eenmalig advies of wil je dat ik even je eetdagboek beoordeel? Dat kan met een e-mailconsult!

Kijk, als je een eenvoudige vraag hebt zoals: “Is havermout gezond?”, dan mag je me gewoon gratis mailen natuurlijk – geen enkel probleem, dan verwijs ik je door naar een blogpost die ik eerder al schreef (of misschien wijd ik wel een blogpost aan jouw vraag!). Maar als je een persoonlijke vraag hebt, die ik niet in tien minuten kan beantwoorden, dan is dit e-mailconsult iets voor jou.

Denk dus aan vragen als:

  • Ik eet al gezond en val toch niet af. Kan je mijn eetdagboek bekijken en me wat tips geven?
  • Ik heb een eliminatiedieet gedaan en wil nu terug voedingsmiddelen introduceren – hoe pak ik dat aan? Welke moet ik eerst introduceren? Hoe weet ik of ik intolerant ben, en wat dan?

Ik vertel het hier nu heel kort, maar je vertelt natuurlijk best wat meer over jouw persoonlijke situatie, hoe meer informatie ik van jou krijg – hoe beter ik je vraag kan beantwoorden. Als jouw vraag niet helemaal duidelijk zou zijn voor mij en ik meer informatie nodig heb, dan stuur ik je nog wat extra vragen voor ik je vraag beantwoord. Mocht mijn antwoord dan nog niet helemaal duidelijk zijn, dan beantwoord ik graag ook nog je vervolgvragen, zodat je een klaar en duidelijk antwoord hebt op jouw vraag.

Een e-mailconsultatie kost € 37.

Meteen na de betaling kan je je vraag doorsturen, je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur reactie (tijdens de werkweek).