Recepten waar je alle kanten mee uit kan, daar hou ik van. Dit is er zo eentje! Je kan met dit recept slabootjes maken (of tacos dus), maar je kan er evengoed een frisse salade mee samenstellen, het gekruide gehakt verwerken in een lekkere omelet of ontbijtburrito: ideaal om een grote batch van te maken en de restjes doorheen de week te verwerken in andere gerechten: snel en makkelijk!

Recept Afdrukken
Fajita's
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 el tacos kruidenmengeling (<= link!)
  • 1 kg gemengd gehakt
  • 2 ajuinen fijn gesneden
  • 500 ml passata
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 avocado fijn gesneden
  • 1 rode ajuin fijn gesneden
  • 3 tomaten in stukjes gesneden
  • verse koriander gehakt
  • 2 limoenen in partjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 el tacos kruidenmengeling (<= link!)
  • 1 kg gemengd gehakt
  • 2 ajuinen fijn gesneden
  • 500 ml passata
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 avocado fijn gesneden
  • 1 rode ajuin fijn gesneden
  • 3 tomaten in stukjes gesneden
  • verse koriander gehakt
  • 2 limoenen in partjes
Instructies
  1. Kruid het gehakt en bak het rul met de ajuin en look
  2. Voeg de passata toe en laat het nog een kwartiertje doorbakken
  3. Serveer het vlees in de slabootjes en garneer met avocado, tomaten, ajuin koriander en wat limoensap.