Lekker als tussendoortje met dipgroentjes of bij de aperitief met groentechips.

Recept Afdrukken
Frisse lentedip
Maaltijd Hapje, Tussendoortje
Porties
porties
Ingrediënten
  • 1 komkommer
  • 125 g kokosyoghurt
  • 1/2 citroen enkel het sap
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/2 tl komijn
  • peper en zout
Maaltijd Hapje, Tussendoortje
Porties
porties
Ingrediënten
  • 1 komkommer
  • 125 g kokosyoghurt
  • 1/2 citroen enkel het sap
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/2 tl komijn
  • peper en zout
Instructies
  1. Spoel en halveer de komkommer, verwijder de zaadjes en rasp het vruchtvlees grof.
  2. Meng met de yoghurt en breng op smaak met het citroensap en de kruiden.
  3. Serveer met groentenchips of dipgroentjes naar smaak.