Ben je die eeuwige fruitslaatjes beu? Dan is deze zoete fruitcarpaccio allicht iets voor jou!

Recept Afdrukken
Fruitcarpaccio
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 2 kaki
  • 1 papaya
  • 3 nectarine
  • 125 g aardbeien
  • muntblaadjes voor de garnering
  • 3 el pistachenootjes gehakt
  • 3 el vloeibare acaciahoning
  • scheutje oranjebloesemwater
  • scheutje water
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 2 kaki
  • 1 papaya
  • 3 nectarine
  • 125 g aardbeien
  • muntblaadjes voor de garnering
  • 3 el pistachenootjes gehakt
  • 3 el vloeibare acaciahoning
  • scheutje oranjebloesemwater
  • scheutje water
Instructies
  1. Gebruik een mandoline om het fruit in dunne plakjes te snijden
  2. Schik het fruit op de borden
  3. Meng de honing met het oranjebloesemwater. Voeg eventueel nog wat water toe.
  4. Besprenkel het fruit met dit mengsel.
  5. Werk af met wat pistachenootjes en muntblaadjes.