Deze maak ik graag in grote hoeveelheden tijdens een kookmiddag. De helft gaat in de diepvries voor noodgevallen, weken waarin ik weinig tijd heb of gewoon een klein hongertje. De andere helft is ideaal om de lunchboxes van de week mee te vullen.
Hoeveel muffins je mag eten? Dat hangt af van jouw honger! Ikzelf eet er 2 of soms 3 als ontbijt, in mijn lunchbox gaan er maximaal 2 omdat ik dat altijd combineer met andere hapjes.

Recept Afdrukken
Groentemuffins
Porties
muffins
Ingrediënten
  • 1 handvol verse spinazie gewassen
  • 1 grote tomaten zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
  • 5 eieren losgeklopt en gekruid met peper en zout
  • kokosolie
  • muffinvorm
Porties
muffins
Ingrediënten
  • 1 handvol verse spinazie gewassen
  • 1 grote tomaten zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
  • 5 eieren losgeklopt en gekruid met peper en zout
  • kokosolie
  • muffinvorm
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 180°C.
  2. Vet je muffinvorm lichtjes in met kokosolie.
  3. Vul de muffinvormpjes met verse spinazie (niet aandrukken).
  4. Leg er tomatenblokjes bovenop.
  5. Vul op het met de losgeklopte eieren.
  6. Bak in de oven gedurende 15 minuten.