Moeilijk om veel groentjes te eten? Helemaal niet 🙂 Kijk maar even naar dit kleurige groentenpannetje!

Recept Afdrukken
Groentepannetje met lamsworstjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
  • 4 lamsworsten
  • 2 venkel in stukken gesneden (groen apart houden en fijn snipperen)
  • 2 gele paprika's in grove stukken
  • 2 rode ajuinen in ringen gesneden
  • 2 el bladpeterselie fijngehat
  • 50 g zwarte olijven in ringen gesneden
  • 120 ml rode wijn
  • 1 tl komijnzaadjes
  • ghee
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
  • 4 lamsworsten
  • 2 venkel in stukken gesneden (groen apart houden en fijn snipperen)
  • 2 gele paprika's in grove stukken
  • 2 rode ajuinen in ringen gesneden
  • 2 el bladpeterselie fijngehat
  • 50 g zwarte olijven in ringen gesneden
  • 120 ml rode wijn
  • 1 tl komijnzaadjes
  • ghee
Instructies
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de groenten (venkel, paprika en rode ui) 5 minuutjes.
  2. Kruiden met peper en zout en blussen met de rode wijn.
  3. Laurier toevoegen en nog 10 minuten laten stoven.
  4. Ondertussen de worst bakken in een andere pan.
  5. Voeg de olijven bij de groenten en werk af met de komijnzaadjes, peterselie en venkel.
  6. Lekker met pastinaakpuree