Ik kreeg vorige week deze mail doorgestuurd van Anne die graag haar verhaal wou delen (dank je Anne!)

“Even een verhaal van mijzelf, hoe ik het ervaar…. Ik ben een jaar terug langzaam aan gestart met Paleo op aanraden van mijn therapeut. Ik had continu (sinds een dik half jaar) oor- en keelontstekingen en bleef last houden van verkoudheid en griep (dit had ik voorheen nooit). Mijn therapeut vroeg aan mij (voor mijn start met Paleo) wat ik de afgelopen periode anders was gaan eten…? Ik was melkproducten zoals yoghurt , kwark met fruit en iets meer suikers gaan eten. Het advies van mijn arts/ therapeut was: “Eet het fruit maar stop met de melk en suikers en pakjes en zakjes.

Ik ben toen gestopt met suiker en melk in mijn koffie en ben zo zoetjes aan op de Paleo overgegaan waar ik mij super bij voel. Mijn ontstekingen zijn weggegaan en mijn lage rugklachten ook. Ik voel mij energieker en goed in mijn vel.

Ik kan mij herinneren dat ik vanaf mijn 7e levensjaar  tot afgrijzen van mijn omgeving) geen boter en geen melk meer luste ik werd er ziek van. Ook van pinda’s werd ik ziek.

Ik vind het daarom zo geweldig dat ik in aanraking kwam met Paleo, het eten bevalt mij erg goed en ja…. Ik eet ook weleens een gebakje of een broodje maar ik ben echt gestopt met pakjes, zakjes suikers, melk en kant-en-klaarproducten. En ja voor mijn thuisfront was het even wennen het smaakt natuurlijk iets anders, maar ze smullen genieten van de heerlijke recepten die ik online gevonden heb of uit een kookboek haal.

In het begin vond ik het even moeilijk om alles zelf te maken want normaal gebruikte ik pakjes of zakjes maar dit wende al snel. Het valt mij op nu een jaar later als ik nu de boodschappen doe ik ook niet meer naar pakjes en zakjes kijk.

Ik voel mij heel goed en energiek bij het Paleo eten ik vind het echt genieten en…… Daar gaat het om en zonder erg was ik 4 kilo kwijt …

Mijn geheim voor succes is, dat ik het niet hoef vol te houden, ik geniet van alles! Het is goed voor mijn lichaam en geest dat geeft mij een tevreden gevoel.

Ik kan alleen maar voor mijzelf spreken en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat deze manier van eten/voeding in mijn leven is gekomen.

Nou een heel verhaal maar ik wilde dit graag met jullie delen,

liefs van Anne”

 

Nu Paleo.be steeds bekender wordt, krijg ik vaker en vaker mailtjes van mensen die hun verhaal willen delen. Leuk natuurlijk, ik hoop dat ze heel veel anderen inspireren! Dit is het succesverhaal van Anne.

Heb jij ook een verhaal of ervaring met Paleo dat je wil delen? Dat mag in de reacties hieronder of via verhalen@paleo.be!