Waarom Paleo regels bullshit zijn

Het klinkt waarschijnlijk vreemd van een gezondheidscoach die Paleo.be beheert… maar ik vind dat Paleo regels bullshit zijn. Of ja, alle regels eigenlijk.

We zijn namelijk allemaal nét weer iets anders. Wat voor mij werkt, werkt niet altijd voor jou. Dat is ook waarom er zo vaak discussie is over of iets nu wel of niet Paleo is…

Het perfecte dieet voor iedereen? Dat bestaat gewoonweg niet!

Hoe werkt het dan wel?

Wel, ik vind dat Paleo een heel goede start is om af te kicken van suikers, je lichaam opnieuw te voeden in plaats van vullen (laat staan schaden) en zo opnieuw te leren luisteren naar de signalen van je lichaam.

In eerste instantie kunnen de regels van Paleo dus best wel nuttig zijn – en daarom zeg ik nog steeds met plezier dat ik een Paleo Gezondheidscoach ben.

Maar daarna, na die eerste verkenningsperiode, wil ik mensen vooral helpen om uit te zoeken wat voor hun lijf specifiek werkt.

Want wat ik merk bij heel veel lezers is dat ze het moeilijk vinden om zich aan regels te houden, wanneer ze er het nut niet van inzien. En dat vind ik eigenlijk helemaal terecht, waarom zou je niet zelf je eigen beslissingen kunnen maken? Waarom de regels van een ander volgen?

Nu, zelf je eigen regels maken, dat is niet altijd simpel natuurlijk. Dat ga ik ook niet beweren, het is een beetje een proces van vallen en opstaan.

En daarom geef ik nog een keer een gratis online workshop, om uit de doeken te doen hoe dat precies werkt.

Gratis online workshop

“Waarom Paleo regels bullshit zijn – & hoe je je eigen gezondheidsexpert wordt”

Woensdag 2 november, 19u30

Curieus? Maak er dan werk van en schrijf je snel in 😉

webinar-paleo-gusto-1

 

Elke Gunst
 

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, hele dikke boeken, onvoorwaardelijk opvoeden, trompet spelen & cohousing, maar zonder geduld voor bullshit excuses.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: