Recept Afdrukken
Kip met venkelsalade en sinaasappel
Maaltijd Hoofdgerecht, Salade
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 kipfilets in reepjes
  • 1 venkel in fijne reepjes
  • 1 sinaasappel geschild, in partjes en ontvliesd
  • 1 el witte wijnazijn
  • 3 el olijfolie
  • 2 el peterselie gehakt
  • 1 tl koriander
  • enkele takjes koriander
  • baksoda
Maaltijd Hoofdgerecht, Salade
Porties
porties
Ingrediënten
  • 4 kipfilets in reepjes
  • 1 venkel in fijne reepjes
  • 1 sinaasappel geschild, in partjes en ontvliesd
  • 1 el witte wijnazijn
  • 3 el olijfolie
  • 2 el peterselie gehakt
  • 1 tl koriander
  • enkele takjes koriander
  • baksoda
Instructies
  1. Kippenreepjes kruiden met peper, zout en korianderpoeder.
  2. Bak de kippenreepjes in kokosolie.
  3. Meng de venkel met de olijfolie, witte wijnazijn en peterselie. Bijkruiden met peper en zout.
  4. Lepel er de sinaasappelpartjes onder.
  5. Verdeel de salade in 4 porties en schik er de kippenreepjes op.
  6. Afwerken met een takje koriander.