Mijn verhaal

Hey, ik ben Elke!

Ik ben de oprichter van Paleo.be en Gezondheidscoach voor échte bourgondiërs. Ik help levensgenieters om gezonder te worden, terwijl ze ook lekker blijven eten, zonder ooit honger te hebben natuurlijk.

Ik eet intussen ruim 5 jaar op Paleo wijze. Tijdens mijn eerste week verdween mijn chronische darmontsteking en werden mijn maandstonden véél minder pijnlijk. Na 30 dagen was ik twee kledingmaten kwijt en had ik duizend keer meer energie.

Vijf jaar later eet ik nog steeds Paleo en ik ben zo enthousiast dat ik er intussen zelfs mijn beroep van heb gemaakt! Ik had er zoveel plezier in om mensen te helpen dat ik mijn job opzegde en een opleiding volgde tot gezondheidscoach.

Ik startte Project30 op, waarmee ik intussen meer dan 100 mensen geholpen heb om gezonder, slanker en energieker te worden. En sinds kort is er ook de ledensite Paleo Gusto voor wie een extra duwtje in de rug kan gebruiken.

Team Paleo.be

Even voorstellen: Boris Orlando Leite

Boris Orlando is health coach en fysiotherapeut in opleiding. Hij is de oprichter van SAUVAGE, waarmee hij in 2010 in Berlijn de eerste paleo restaurants ter wereld opende. Hij publiceerde het kookboek “Das paleo prinzip” in 2014.

(Boris’ verhaal kan je hier lezen)

Even voorstellen: Andrea Van Acker

Genezen van chronische ziekte dankzij Paleo / Wetenschappelijk criticus / Liefhebber van handstands, experimenteel koken en rondreizen/ Passie voor vurig debatteren, duurzame landbouw en journalistiek / Met een verse bos boerenkool verover je mijn hart en ziel.

(Andrea’s verhaal kan je hier lezen)