2

Paleo weekmenu (week 19)

Een nieuwe week, en een nieuw weekmenu! Behalve op donderdag heb ik geen ontbijt opgeschreven, maar ik ontbijt wel natuurlijk. Alleen gebeurt dat meestal op basis van waar ik goesting in heb die morgen en aan de hand van wat er in huis is. Weinig planning voor nodig dus…

Paleo weekmenu (week 19)

Maandag: Big Bacon Burgers. Een oude favoriet, uit de Nom Nom Paleo ipad app.

Dinsdag: Zalmburgers met spinazie en avocado

Woensdag: Chicken Fajitas

Donderdag (feestdag): opnieuw Italian Baked Eggs als ontbijt, ’s middags een stevig fietstochtje en ’s avonds gewoon worst (of biefstuk ofzo) met een lekker slaatje.

Vrijdag: Paleo lasagne uit Hallo Paleo

Zaterdag: Kabeljauw met een citroenroomsausje

Zondag: Great Balls of Fire uit Nom Nom Paleo

Elke Gunst
 

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, hele dikke boeken, onvoorwaardelijk opvoeden, trompet spelen & cohousing, maar zonder geduld voor bullshit excuses.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Stijn - 5 mei 2013

Is er eigenlijk ook iets voor nachtelijke cravings? Want ik ben al enkele uren statistieken aan het trekken en een deel van mijn eten voor morgen is ondertussen al op. Glas water drinken, of…?

Reply
    elkegunst@gmail.com - 5 mei 2013

    Niet bang zijn voor calorieën en gewoon meer eten. Is het meer goesting dan honger, hou het dan bij wat kerstomaatjes. Heb je echt een hongertje eet dan zeker ook wat proteïnes in je snack om langer verzadigd te blijven 🙂

    Reply

Leave a Reply: