Ironisch genoeg mag ik dit niet eten nu ik zelf meedoe aan Project30, maar ik kan je verzekeren dit is weer een heerlijk dessertje, laat het je smaken 😉

Wat heb je nodig voor 4 porties?

  • 150 g gepelde pistachenoten
  • 90 g tapiocabloem
  • 480 ml kokosmelk
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 1 tl rozenwater
  • 60 ml honing

Wat moet je doen?

  • Maal de pistachenoten fijn en verdeel in twee gelijke porties van.
  • Meng de tapioca, kokosmelk, kaneel, rozenwater en honing. Voeg de helft van de pistachenoten toe en meng goed
  • Giet de pudding in een 4-tal kopjes en zet minstens twee uur in de koelkast.
  • Werk af met de resterende pistachenoten

pistachepudding

Ironisch genoeg mag ik dit niet eten nu ik zelf meedoe aan Project30, maar ik kan je verzekeren dit is weer een heerlijk dessertje, laat het je smaken ????

Recept Afdrukken
Pistachepudding
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 150 g pistachenoten gepeld
  • 90 g tapiocabloem
  • 480 ml kokosmelk
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl rozenwater
  • 60 ml honing
Maaltijd Dessert
Porties
porties
Ingrediënten
  • 150 g pistachenoten gepeld
  • 90 g tapiocabloem
  • 480 ml kokosmelk
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl rozenwater
  • 60 ml honing
Instructies
  1. Maal de pistachenoten fijn en verdeel in twee gelijke porties van.
  2. Meng de tapioca, kokosmelk, kaneel, rozenwater en honing. Voeg de helft van de pistachenoten toe en meng goed.
  3. Giet de pudding in een 4-tal kopjes en zet minstens twee uur in de koelkast.
  4. Werk af met de resterende pistachenoten.