1

Project30: het verhaal van Claire

De reviews over Project30 stromen binnen de laatste tijd! Dit is wat Claire op haar blog schrijft:

“Leren luisteren naar je lichaam, dat is de bedoeling. Wanneer heb ik honger? Wanneer heb ik goesting? Eet ik door honger of stress? Belangrijk voor een emo-eter als ikzelf!”

“Om van start te gaan schreef ik mij ditmaal in op Project30 via Project Gezonder. Zeker een aanrader voor mensen die niet goed weten hoe te beginnen. Je krijgt enkele voorbereidende mails en gedurende 30 dagen een dagelijkse mail met tips, tricks en lekkere recept ideetjes! Daarnaast kan je ook lid worden van een Facebookgroep waar mensen die net hetzelfde programma (hebben) doorlopen hun persoonlijke verhalen en tips delen.”

“Ik heb véél geleerd tijdens deze cyclus! Hetgeen mij het beste zal bijblijven is dat gezond eten niet saai of slecht hoeft te zijn. Variatie is zeker mogelijk, en door dit te ontdekken is het nu makkelijker om verder op het goede pad te blijven.”

“Zo organiseerde ik na die 30 dagen geen eetfestijn van pasta, friet en pizza. Zo koos ik op een werklunch voor de koolvis met prei in plaats van de pasta met kip. En zo maakte ik dit weekend paleo-proef pizza in plaats van een te kopen!”

“Nu ga ik verder op zoek naar een evenwicht tussen thuis-werk-vrienden. Momenteel eet ik thuis sowieso paleo, en als ik niet thuis (of op het werk) kan eten, dan probeer ik zo gezond mogelijk te eten. Die balans in evenwicht proberen te houden!”

Lees haar volledige verhaal op haar eigen blog.

Project30-banner-V2

Elke Gunst
 

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, hele dikke boeken, onvoorwaardelijk opvoeden, trompet spelen & cohousing, maar zonder geduld voor bullshit excuses.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Welkelke - 2 december 2014

Project30: Claire heeft haar gewoontes helemaal omgegooid! http://t.co/JQc3HQVn57

Reply

Leave a Reply: