2

Project30: Saskia verloor 7 kilo in 4 weken!

Het is intussen één jaar geleden dat ik van start ging met Project30, ongelofelijk hoe de tijd vliegt, toch? Ik begon ermee in een impulsieve bui, en nog voor ik ook maar 1 letter op papier had, ging ik op zoek naar vrijwilligers. 30 dagen lang schreef ik voor hen een e-mail om hen te helpen om te starten met Paleo. En omdat ik zoveel feedback van hen kreeg, werd elke email heel toepasselijk voor wat ze die dag meemaakten en nodig hadden. Het is ongelofelijk fijn voor mij om te lezen dat de deelnemers 1 jaar later nog steeds zo enthousiast zijn.

Zo enthousiast dat ze er zelfs spontaan over gaan bloggen 🙂 Dit is wat Saskia schrijft:

“Elke dag kreeg ik van Elke een mailtje met daarin informatie over het dieet, handige tips, motivatie en recepten. Ik keek echt uit naar die dagelijkse duwtjes in de rug. Wat ik ook echt heel tof vond, was de Facebook-groep waarin je uitgenodigd wordt. Daarin delen Project30-genoten hun tips, recepten, lief en leed. Ideaal voor nog meer inspiratie en motivatie.”

“Voor mijn gevoel is de maand echt omgevlogen! Ik heb fantastisch lekker gegeten, en veel! Hoewel ik het vet zo’n beetje naar binnen lepelde, ben ik toch zo’n 7 kilo kwijt. Maar bovendien heb ik nu totaal geen last meer van energiefluctuaties. Buiten gewoon moe zijn ‘van de dag’ of na een zware workout, zijn energiedips door veranderingen in je suikerspiegel verleden tijd. Laat ik dat nu echt effe totaal niet missen!”

Wat ze verder nog vond van Project30 en haar beste tips om het vol te houden kan je lezen op haar blog.

Project30-banner-V2

Elke Gunst
 

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, hele dikke boeken, onvoorwaardelijk opvoeden, trompet spelen & cohousing, maar zonder geduld voor bullshit excuses.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Welkelke - 25 november 2014

Project30: Saskia verloor 7 kilo in 4 weken! http://t.co/bJW3st6272

Reply
Welkelke - 25 november 2014

Project30: Saskia verloor 7 kilo in 4 weken! http://t.co/bJW3st6272

Reply

Leave a Reply: