Deze Paleo brownies zijn héél gemakkelijk om te maken en je hebt er geen ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Top dus! Ik maakte ze intussen al 3 keer op 3 weken tijd, dat is er misschien wel een beetje over, maar dat toont wel hoe verslavend ze zijn ????

Recept Afdrukken
Brownies
Porties
porties
Ingrediënten
  • 280 g chocolade zwart
  • 140 g boter (ghee zou meer Paleo zijn, maar dat heb ik nog niet geprobeerd)
  • 2 tl vanille extract
  • 3 el koffie (mag gerust straffe koffie zijn)
  • 188 g kokosbloesemsuiker
  • 28 g amandelmeel
  • 30 g tapiocabloem
  • 2 grote eieren
  • 1 eigeel
Porties
porties
Ingrediënten
  • 280 g chocolade zwart
  • 140 g boter (ghee zou meer Paleo zijn, maar dat heb ik nog niet geprobeerd)
  • 2 tl vanille extract
  • 3 el koffie (mag gerust straffe koffie zijn)
  • 188 g kokosbloesemsuiker
  • 28 g amandelmeel
  • 30 g tapiocabloem
  • 2 grote eieren
  • 1 eigeel
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 175° C.
  2. Neem een browniebakplaat en bedek deze met bakpapier.
  3. Neem een grote kom en meng hierin de gesmolten chocolade en zachte boter.
  4. Meng hierbij nu ook de vanille en koffie.
  5. In een aparte kom, meng de suiker, amandelbloem en tapioca.
  6. Mix het droge mengsel stapsgewijs onder de chocolademengeling.
  7. Voeg nu ook de eieren en het eigeel toe.
  8. Giet het deeg in de browniebakplaat en bak 35 minuten of totdat de brownie vast is geworden en niet meer wiebelt als je de plaat beweegt.
  9. Laat minstens een uur of 2 afkoelen voor je gaat proeven. Echt waar, het wordt lekkerder als het niet meer warm is. Nog even geduld dus!