Hallo_paleo_cover

Als er één groot nadeel is aan de hele Paleo-scène, dan is het toch wel dat er voorlopig weinig Nederlandstalige informatie en boeken zijn. Gelukkig komt daar stilletjes aan verandering in, en ik ben altijd weer gelukkig als ik een nieuw kookboek ontdek dat eens niet in het Engels is. Enter Hallo Paleo, van Willeke Linneman.

Willeke heeft het boek in eigen beheer uitgegeven, maar als ze zo blijft verkopen zou het me niet verbazen dat ze binnenkort toch wordt opgepikt door een uitgever, duimen maar!

In Hallo Paleo kan je een korte inleiding vinden over Paleo, maar het blijft echt heel beperkt. Super dus wanneer je familie of vrienden bekend wil maken met de beginselen, zonder er al te diep op in te gaan.

Het allerleukste aan dit kookboekje zijn de illustraties, echt fantastisch. Maar eerlijk is eerlijk, ik mis soms wel wat foto’s bij de recepten. Die kunnen voor mij een gerecht echt maken of kraken.

 

Maar de recepten dus: die zijn leuk! Hoewel ik zelf als ontbijt meestal restjes eet (of eitjes met spek) is het leuk om hier en daar eens af te wisselen en Hallo Paleo zorgt zeker voor wat verse inspiratie. Je vindt er ook lunch-, diner en dessertreceptjes in natuurlijk, maar mijn favoriete hoofdstuk is dat van de bloemkool. Helemaal terecht dat deze mooie groente zijn eigen hoofdstukje krijgt!

Je leest het al, ik ben fan van Hallo Paleo!

Bloemkolen zijn geweldigVoedsel is het beste medicijn

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000012835095″ name=”hallopaleo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]