Een fris en zomers sausje bij de calamares of een stevig stukje vis, bijvoorbeeld zeeduivel of lotte.

Recept Afdrukken
Salsa verde met koriander en munt
Maaltijd sausjes
Porties
Ingrediënten
  • 1 bosje koriander enkel de blaadjes, fijngehakt
  • 1/2 bosje munt enkel de blaadjes, fijngehakt
  • 1 citroen (biologisch) de geraspte schil + het sap
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 2 el kappertjes fijngehakt
  • 50 ml olijfolie
Maaltijd sausjes
Porties
Ingrediënten
  • 1 bosje koriander enkel de blaadjes, fijngehakt
  • 1/2 bosje munt enkel de blaadjes, fijngehakt
  • 1 citroen (biologisch) de geraspte schil + het sap
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 2 el kappertjes fijngehakt
  • 50 ml olijfolie
Instructies
  1. Meng de gehakte kruiden met het citroensap, de look, de kappertjes, de mosterd en de 50 ml olie.
  2. Kruid af met peper en zout.