Laat je verrassen door dit makkelijke voorgerechtje: fris, zomers en ook zoet!

Recept Afdrukken
Tartaar van tomaat en aardbei
Porties
porties
Ingrediënten
  • 300 g tomaten gepeld
  • 100 g aardbeien
  • 20 g pijnboompitten
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl balsamico azijn
  • 1/2 bosje basilicum
  • peper en zout
Porties
porties
Ingrediënten
  • 300 g tomaten gepeld
  • 100 g aardbeien
  • 20 g pijnboompitten
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl balsamico azijn
  • 1/2 bosje basilicum
  • peper en zout
Instructies
  1. Snij de gepelde tomaten in kwartjes en verwijder de pulp. Snij het tomatenvlees in blokjes.
  2. Was de aardbeien en snij in blokjes.
  3. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof (let goed op dat ze niet aanbranden)
  4. Meng de tomaten, aardbeien en pijnboompitten.
  5. Voeg olijfolie, balsamico, basilicum toe en kruid met peper en zout.
  6. Dien op in gekoelde glazen.