Een paar maanden geleden hadden we al een zalmtartaar met frambozen, maar we hadden zin in nog een andere fruitige variant. Dus werd het deze met meloen! Ik vind hem heerlijk als verwennerij voor mezelf (al die omega 3!) maar het is vooral een heerlijk voorgerechtje.

Recept Afdrukken
Tartaar van zalmhaasje met meloen
Maaltijd Voorgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 500 g zalmhaasje of een mooi stuk zalmfilet
  • 1 galiameloen
  • 1 citroen enkel het sap
  • 1 el olijfolie
  • 1 hand verse munt fijn gesneden
  • peper en zout
Maaltijd Voorgerecht
Porties
porties
Ingrediënten
  • 500 g zalmhaasje of een mooi stuk zalmfilet
  • 1 galiameloen
  • 1 citroen enkel het sap
  • 1 el olijfolie
  • 1 hand verse munt fijn gesneden
  • peper en zout
Instructies
  1. Snij de zalm in kleine blokjes.
  2. Snij de meloen in kleine blokjes.
  3. Meng de zalm, meloen en munt.
  4. Meng ook het citroensap en olijfolie eronder en breng op smaak met peper en zout.
  5. Dresseer op het bord met een serveerring.