Een heerlijk verwarmend recept om de herfst mee in te zetten!

Recept Afdrukken
Wortel-pastinaaksoep
Maaltijd Soep
Porties
porties
Ingrediënten
  • 700 g pastinaak geschild, grof gesneden
  • 500 g wortelen geschild, grof gesneden
  • 1,25 l groentebouillon
  • 100 ml kokosmelk
  • koriander voor de garnering
  • peper en zout
Maaltijd Soep
Porties
porties
Ingrediënten
  • 700 g pastinaak geschild, grof gesneden
  • 500 g wortelen geschild, grof gesneden
  • 1,25 l groentebouillon
  • 100 ml kokosmelk
  • koriander voor de garnering
  • peper en zout
Instructies
  1. Breng de bouillon aan de kook en voeg de groenten toe.
  2. Laat de soep zachtjes koken tot de groenten gaar zijn.
  3. Neem de soep van het vuur, voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde soep.
  4. Kruid met peper en zout, naar smaak.
  5. Werk af met een takje koriander.